Cases

Uber

Uber is een technologiebedrijf dat vooral bekendstaat om zijn ride-sharing app, die passagiers verbindt met chauffeurs van particuliere voertuigen via een mobiele app. Naast personenvervoer biedt Uber ook leveringsdiensten zoals Uber Eats, die het mogelijk maakt om maaltijden van lokale restaurants te bestellen en te laten bezorgen. Het EMEA hoofdkantoor van Uber is in Amsterdam gevestigd.

In 2021 trok Uber bij Castro aan de bel voor support op het gebied van communicatie. Uber zocht specifiek onze expertise voor het ontwikkelen en verfijnen van hun communicatiestrategie, met als doel hun boodschappen helder en effectief over te brengen.

Onze diensten voor Uber strekken zich uit van strategisch advies over belangrijke aankondigingen en activiteiten tot hands-on uitvoering, zowel in Nederland als internationaal. We helpen o.a. bij het ontwikkelen van nieuwe campagnes, het begeleiden van mediaverzoeken en de contacten met de pers. Dat leidde onder andere tot uitgebreide interviews met Uber CEO Dara Khosrowshahi in de Telegraaf en EW Magazine.

“Ik heb Castro leren kennen als een zeer hands-on bureau, doordat ze altijd bereikbaar zijn en snel schakelen. Het is fijn om met Castro te sparren over de strategie en ze hebben een heel goed netwerk.”

Rick Janse Kok | Uber, Head of Communications Northern Europe