Opdrachtgevers

Castro Communicatie werkt voor veel verschillende bedrijven en organisaties. Van stichtingen tot beursgenoteerde bedrijven. We helpen hen met hun externe communicatie. Daarbij gaat het vaak om een combinatie van online en offline communicatie. Dat varieert van het creëren van positieve zichtbaarheid in de media tot ondersteuning op het gebied van social media en van media- en presentatietraining tot het samen maken van een nieuwe onderscheidende en heldere positionering, waarmee je jouw doelgroep goed bereikt.

Hieronder zie je enkele voorbeelden:

 

ONL voor Ondernemers

ONL is als ondernemersorganisatie de stem van ondernemers. Ze vertegenwoordigen ruim 100.000 ondernemers. Oprichter Hans Biesheuvel over onze samenwerking:

 

Omroep West

Frits Huffnagel en Jony de Jong hebben bij en met Omroep West vele programma’s gemaakt. Naast talkshow Frits! gaat het om bijvoorbeeld netwerkbijeenkomsten (online en op tv). Directeur Gerard Milo is enthousiast over de samenwerking:

 

Dunas Zorg

Dunas Zorg begeleidt kinderen, (jong)volwassenen en gezinnen in de Duin- en Bollenstreek bij autisme, add en adhd. Oprichter Miranda Postma legt uit waarom ze Castro Communicatie inschakelde:

 

Netwerk Zoetermeer

Voor de business club van Zoetermeer heeft Castro een netwerkbijeenkomst geproduceerd en gepresenteerd. Voorzitter Charlie Aptroot vertelt wat hij ervan vond:

 

Ook directeur Ruud Steggerda was enthousiast:

 

 

Wil je meer weten over wat we voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.