Effectieve citymarketing

Elke gemeente, regio of gebied heeft een uniek eigen verhaal. Dit verhaal is de basis om bezoekers, ondernemers en bewoners aan te trekken. Maar hoe pak je dit aan? Hoe zorg je ervoor dat je het juiste verhaal vertelt om jouw gemeente, regio of gebied goed op de kaart te zetten?

Onze diensten

Masterclass Citymarketing

Hoe zet je een gebied, gemeente of regio echt goed op de kaart? Over die vragen gaat de Masterclass Citymarketing. Castro Communicatie nodigt u van harte uit om samen aan de slag te gaan! De eerstvolgende Masterclass Citymarketing is op donderdag 18 én vrijdag 19 april 2024 in Utrecht i.s.m. Utrecht Marketing. Lees meer.

Wilt u zich nu al aanmelden? Doe dat dan via deze link.

Marketing voor jouw gebied

Elke gemeente, regio of gebied heeft een uniek eigen verhaal. Dit verhaal is de basis om bezoekers, ondernemers en bewoners aan te trekken. Maar hoe pak je dit aan? Hoe zorg je ervoor dat je het juiste verhaal vertelt om jouw gemeente, regio of gebied goed op de kaart te zetten?

Onze oprichter Frits Huffnagel heeft als wethouder en als citymarketingdeskundige veel ervaring met het op de kaart zetten van steden, gebieden en projecten. Castro helpt zowel gemeenten, regio’s als projectontwikkelaars (o.a. vastgoed) met citymarketing.

Klanten waar we trots op zijn

Bekijk al onze cases

ENERGYNEST | Communicatie

ENERGYNEST is een Noors energiebedrijf dat met warmteopslag de industrie helpt verduurzamen. Het heeft Castro ingeschakeld om in Nederland bekender te worden en een netwerk op te bouwen:

“ENERGYNEST versnelt de energietransitie van de industrie met thermische opslag en duurzame warmte. Sinds 2023 zijn we ook in Nederland actief. Castro helpt ons met het bekend worden in Nederland. Dat doen ze met veel kennis van de energiesector en een sterk netwerk bij de media en de overheid. Bedankt!”

Mareike Schumm | Head of Marketing & Communications ENERGYNEST

SpiritsNL | Communicatie & Lobby

SpiritsNL is de branchevereniging van gedistilleerd producenten, met leden als A Brand New Day, Lucas Bols en Hooghoudt. Sinds 2021 ondersteunen we SpiritsNL met hun communicatie, met name gericht op politiek-bestuurlijke stakeholders.

“Castro helpt ons al een aantal jaren met succes op het gebied van communicatie en campagnes. Ze beschikken over de juiste kennis en expertise om onze boodschap over het voetlicht te brengen. Ons pleidooi om vooral de alcoholaccijnzen niet te verhogen (dan kopen nog meer consumenten in het buitenland) haalde de landelijke media én leidde ertoe dat een voorgestelde verhoging deels is teruggedraaid.”

Betty de Boer | Directeur SpiritsNL

Pathé | Lobby

Pathé heeft Castro ingeschakeld voor ondersteuning bij contacten met stakeholders, met een focus op de directe omgeving van de theaters:

“Voor een bedrijf als Pathé is het belangrijk goede contacten met de omgeving van onze theaters te hebben. We hebben Castro Communicatie gevraagd om onze theatermanagers daarbij te begeleiden. De belangrijkste boodschap van Stefan en Frits: “Maak vrienden als je ze nog niet nodig hebt.” Onze managers hebben veel nuttige tips gekregen en zijn zeer enthousiast.”

Jacques Hoendervangers | CEO Pathé Nederland

Wij werken o.a. voor: