Bekijk de video

Over ons

Castro Communicatie helpt bedrijven en organisaties met hun communicatie, lobby en citymarketing. Dat doen we onafhankelijk, helder en vrolijk. We staan voor je klaar en gaan graag met je in gesprek.

Team Castro

Castro Communicatie is opgericht door Stefan de Bruijn en Frits Huffnagel. Inmiddels is het team fors uitgebreid. Team Castro bestaat uit:

Stefan de Bruijn

Oprichter

Al ruim 15 jaar actief in de communicatie én in de politiek. Hielp tientallen bedrijven en organisaties met hun communicatie. Houdt van liberale steden als Amsterdam, Bogotá, San Francisco en Tel Aviv.

Frits Huffnagel

Oprichter

Was als wethouder in Amsterdam en Den Haag verantwoordelijk voor citymarketing. Daarna als ondernemer actief op terreinen communicatie, lobby en citymarketing. Staat te boek als vrolijkste liberaal van Nederland.

Jolien van Delft

Communicatiemedewerker

Met trots de eerste medewerker van Castro Communicatie. Bij haar is het glas altijd halfvol (of gewoon vol). Maakt dingen niet moeilijker dan ze zijn en zet graag een stap extra voor een perfect resultaat.

Jony de Jong

Communicatiemedewerker

Onze tweede fulltime medewerkster. 13 jaar ervaring in de journalistiek. Tomeloze energie, soepel als het kan, rebels wanneer nodig en met optimisme. De spreuk Luctor Et Emergo brengt je naar haar favoriete plek in Nederland.

Bart Hollants

Castro weet graag wat mensen vinden. Als we dit niet al weten, zoekt Bart het voor ons uit. Als onderzoeker bij het Ministerie van Defensie weet hij welke tools hiervoor geschikt zijn én hoe ze te gebruiken.

Jaus Müller

Journalist en historicus. Schreef boeken over Uruzgan en het korps mariniers. Kapitein bij de Nederlandse Defensie Academie. Weet behalve over het leger ook veel over communicatie. Kun je ook voor een training prima op missie sturen.

Annemarie van Gaal

Ondernemer met lef. Ze is een oorspronkelijke denker, die haar talent inzet als commissaris en adviseur bij zowel grote ondernemingen als sociale doelen.

Jan Schinkelshoek

Medeoprichter van Schinkelshoek & Verhoog. Kent elke plek op het Binnenhof en de rest van politiek en ambtelijk Den Haag. Ervaren, heldere en vrolijke communicator.

Jasper de Bruijn

Technicus en editor. Bedenkt, regisseert en produceert mooie video's die het verhaal van jouw bedrijf of organisatie vertellen.

Frame Freaks

Video

Verhalen vertel je anno 2020 niet alleen met tekst. Frame Freaks zorgt voor heldere video’s.

Henry Handsome

Digital design

Sympathiek en vrolijk. Clever digital design en uitstekend in het presenteren van merken.

Jalt

Social media

Social media geeks. Die online resultaat behalen voor leuke bedrijven en organisaties.