Castro papers

Download hier gratis onze whitepapers!

Winnende communicatie

Bij Castro Communicatie krijgen we vaak de vraag waar je naar moet kijken als je de communicatie van jouw bedrijf of organisatie wilt verbeteren. Dit Castro paper Winnende communicatie is een kapstok met 25 acties. Wij snappen uiteraard dat je vast niet de tijd hebt om meteen met alle acties aan de slag te gaan. Dat hoeft ook niet. Elke actie helpt je al direct om beter te communiceren. We hebben dit Castro paper geschreven met kleine en middelgrote bedrijven en organisaties in het achterhoofd. Maar ook grote bedrijven en organisaties kunnen er natuurlijk hun voordeel mee doen.

Lobby met resultaat

Wat is het beleid van de overheid op een bepaald terrein, hoe beïnvloed je dat beleid, met welke ambtenaren, politici of bestuurders dien je daarvoor te spreken en wat moet je ze vertellen? Dat zijn vragen waar vrijwel alle bedrijven en organisaties regelmatig tegenaan lopen. Dit Castro paper heet ʻLobby met resultaatʼ en gaat over hoe je een succesvolle lobby opzet. Wij houden niet van dikke (en dure!) lobbystrategieën en geouwehoer. We houden wel van aanpakken en actie. Dit Castro paper laat je met vijf concrete acties echt aan de slag gaan. 

 

Effectieve citymarketing

Elke gemeente of regio heeft een uniek eigen verhaal. Dit verhaal is de basis om bezoekers, ondernemers en bewoners aan te trekken. Maar hoe pak je dit aan? Hoe zorg je ervoor dat je het juiste verhaal vertelt om jouw gemeente of regio goed op de kaart te zetten?