Team Castro

Castro Communicatie is op 1 januari 2019 opgericht door Stefan de Bruijn en Frits Huffnagel. Inmiddels is ‘Team Castro’ fors uitgebreid:

Stefan de Bruijn

Oprichter

Al ruim 15 jaar actief in de communicatie én in de politiek. Hielp tientallen bedrijven en organisaties met hun communicatie. Houdt van liberale steden als Amsterdam, Bogotá, San Francisco en Tel Aviv.

Frits Huffnagel

Oprichter

Was als wethouder in Amsterdam en Den Haag verantwoordelijk voor citymarketing. Daarna als ondernemer actief op terreinen communicatie, lobby en citymarketing. Staat te boek als vrolijkste liberaal van Nederland.

Jony de Jong

Communicatiemedewerker

Heeft 13 jaar ervaring in de journalistiek. Tomeloze energie, soepel als het kan, rebels wanneer nodig en met veel optimisme. De spreuk Luctor Et Emergo brengt je naar haar favoriete plek in Nederland.

Sem van Gils

Medewerker design

Studeerde Mediamanagement aan het Mediacollege. Heeft veel kennis en ervaring opgedaan als vormgever en kan prachtig design werk maken voor jouw bedrijf of organisatie.

Jasper de Bruijn

Producer en editor video's

Technicus en editor. Bedenkt, regisseert en produceert mooie video’s die het verhaal van jouw bedrijf of organisatie vertellen.

Bart Hollants

Castro weet graag wat mensen vinden. Als we dit niet al weten, zoekt Bart het voor ons uit. Als onderzoeker bij het Ministerie van Defensie weet hij welke tools hiervoor geschikt zijn én hoe ze te gebruiken.

Jaus Müller

Journalist en historicus. Schreef boeken over Uruzgan en het korps mariniers. Kapitein bij de Nederlandse Defensie Academie. Weet behalve over het leger ook veel over communicatie. Kun je ook voor een training prima op missie sturen.

Annemarie van Gaal

Ondernemer met lef. Ze is een oorspronkelijke denker, die haar talent inzet als commissaris en adviseur bij zowel grote ondernemingen als sociale doelen.

Jan Schinkelshoek

Medeoprichter van Schinkelshoek & Verhoog. Kent elke plek op het Binnenhof en de rest van politiek en ambtelijk Den Haag. Ervaren, heldere en vrolijke communicator.

Frame Freaks

Video

Verhalen vertel je anno 2020 niet alleen met tekst. Frame Freaks zorgt voor heldere video’s.

Henry Handsome

Digital design

Sympathiek en vrolijk. Clever digital design en uitstekend in het presenteren van merken.

Jalt

Social media

Social media geeks. Die online resultaat behalen voor leuke bedrijven en organisaties.