Team Castro

Castro Communicatie is op 1 januari 2019 opgericht door Stefan de Bruijn en Frits Huffnagel. Inmiddels is ‘Team Castro’ fors uitgebreid:

Stefan de Bruijn

Oprichter

Al ruim 15 jaar actief in de communicatie én in de politiek. Hielp tientallen bedrijven en organisaties met hun communicatie. Houdt van liberale steden als Amsterdam, Bogotá, San Francisco en Tel Aviv. Klik hier voor meer informatie over Stefan.

Frits Huffnagel

Oprichter

Was als wethouder in Amsterdam en Den Haag verantwoordelijk voor citymarketing. Daarna als ondernemer actief op terreinen communicatie, lobby en citymarketing. Staat te boek als vrolijkste liberaal van Nederland. Klik hier voor meer informatie over Frits.

Jony de Jong

Communicatiemedewerker

Heeft 13 jaar ervaring in de journalistiek. Tomeloze energie, soepel als het kan, rebels wanneer nodig en met veel optimisme. De spreuk Luctor Et Emergo brengt je naar haar favoriete plek in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Jony.

Sem van Gils

Medewerker design

Studeerde Mediamanagement aan het Mediacollege. Heeft veel kennis en ervaring opgedaan als vormgever en kan prachtig design werk maken voor jouw bedrijf of organisatie.

Niels Roos

Communicatiemedewerker

Komt uit een ondernemersfamilie met roots in media en communicatie. Niels heeft van huis uit een goed beeld van communicatie en het politieke speelveld. Studeert Communicatie aan Hogeschool Utrecht.

Mischa Hart Nibbrig

Medewerker

Deed een master Finance aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ondernemend, analytisch en altijd positief. Helpt opdrachtgevers te groeien.

Thiemo Stougie

Digital marketing specialist

Gepassioneerd digital performance marketeer (paid) met een specialisatie in SEA en e-commerce.

Jasper de Bruijn

Producer en editor video's

Technicus en editor. Bedenkt, regisseert en produceert mooie video’s die het verhaal van jouw bedrijf of organisatie vertellen.

Bart Hollants

Onderzoeker

Castro weet graag wat mensen vinden. Als we dit niet al weten, zoekt Bart het voor ons uit. Als onderzoeker bij het Ministerie van Defensie weet hij welke tools hiervoor geschikt zijn én hoe ze te gebruiken.

Thijs Jansen

IT en techniek

Heeft twee rechterhanden. Helpt Castro en opdrachtgevers met IT en techniek. Van oplossingen voor websites tot het verzorgen van opnames en uitzendingen.

Joris Aben

Fotografie

Huisfotograaf van Castro. Maakt mooie foto’s van en voor Castro en onze opdrachtgevers.

Jaus Müller

Communicatie expert

Journalist en historicus. Schreef boeken over Uruzgan en het korps mariniers. Kapitein bij de Nederlandse Defensie Academie. Weet behalve over het leger ook veel over communicatie. Kun je ook voor een training prima op missie sturen.

Annemarie van Gaal

Senior adviseur

Ondernemer met lef. Ze is een oorspronkelijke denker, die haar talent inzet als commissaris en adviseur bij zowel grote ondernemingen als sociale doelen.

Jan Schinkelshoek

Senior adviseur

Medeoprichter van Schinkelshoek & Verhoog. Kent elke plek op het Binnenhof en de rest van politiek en ambtelijk Den Haag. Ervaren, heldere en vrolijke communicator.

Fitzgerald

PR agency

Samen met de vrienden van Fitzgerald werken we voor een aantal grote (internationale) opdrachtgevers.

Frame Freaks

Video

Verhalen vertel je in de 21ste eeuw niet alleen met tekst. Frame Freaks zorgt voor heldere video’s.

Jalt

Social media

Bewezen effectieve social media geeks. Digitale campagnes en fondsenwerving, waarbij het resultaat voorop staat.

Henry Handsome

Digital design

Sympathiek en vrolijk. Clever digital design en uitstekend in het presenteren van merken.