Presentatietraining

Presentatietraining

Presenteren is niet slechts het afdraaien van een verhaaltje. Zelfs als je een presentatie zou houden waarbij er geen vragen worden gesteld, dien je rekening te houden met de wijze waarop het bij het publiek binnenkomt. Tegenwoordig heeft iedereen toegang tot vele verschillende informatiekanalen en is de kans zo goed als nihil dat jouw publiek blanco jouw presentatie bijwoont. Zo luistert iedereen vanuit zijn of haar eigen referentiekader naar jouw presentatie. In sommige gevallen zorgen die aannames ervoor dat je verhaal sneller wordt aangenomen, in andere gevallen zorgen ze voor blokkades. Wanneer je je publiek kent, kun je je verhaal daarop aanpassen. In onze presentatietraining leren we je de presentatietechnieken en hoe je je presentatie kunt aansluiten bij het beoogde publiek. Ken je de termen ethos, pathos en logos al?

 

Presentatietraining volgen

Bij presenteren is het belangrijk om een open houding aan te nemen en jouw publiek te betrekken bij jouw verhaal. Er zijn verschillende fysieke punten waar je op dient te letten. Bij Castro hebben we veel ervaring met presenteren, zo hebben de oprichters Stefan de Bruijn en Frits Huffnagel beiden veel ervaring als presentator. Via Castro Communicatie zetten zij hun ervaring nu in door het verzorgen van presentatietrainingen voor verschillende organisaties. Graag zetten ze hun kennis ook in om jou te helpen met een presentatietraining of een van onze andere diensten.

Wij staan voor je klaar!

Bel of mail ons.

Training presenteren bijwonen

Heb je interesse in een training presenteren? Of zou je meer informatie willen? Neem dan contact op met ons. We vertellen je graag over onze presentatietrainingen. Ook kun je (crisis)communicatie- en mediatrainingen volgen bij Castro Communicatie. Kom gerust eens langs bij ons kantoor in de binnenstad van Amsterdam om kennis te maken. Bel ons op 06 – 104 66 828 of mail naar castro@castrocommunicatie.nl voor het maken van een afspraak.

Heldere communicatie

Je doelgroep echt bereiken

Castro Communicatie helpt je het juiste verhaal voor mens, merk en maatschappij onder de aandacht te brengen.

Lobby

Lobby met resultaat

Geen dikke lobbystrategieën en geen geouwehoer. Concreet aan de slag, met een heldere boodschap voor politici, bestuurders en ambtenaren.

Citymarketing

Effectieve citymarketing

Elke gemeente of regio heeft een uniek eigen verhaal. Bewoners, ondernemers en bezoekers staan daarbij centraal. Castro zet dat verhaal graag op de kaart.