Presentatietraining

Presentatietraining

Bij een effectieve presentatie draai je niet zomaar een (standaard) verhaaltje af. Tegenwoordig heeft iedereen toegang tot vele verschillende informatiekanalen en is de kans zo goed als nihil dat jouw publiek blanco jouw presentatie bijwoont. Zo luistert iedereen vanuit zijn of haar eigen referentiekader naar jouw presentatie. In sommige gevallen zorgen die aannames ervoor dat je verhaal sneller wordt aangenomen, in andere gevallen zorgen ze voor blokkades. Wanneer je je publiek kent, kun je je verhaal daarop aanpassen. In onze presentatietraining leren we je de presentatietechnieken en hoe je je presentatie echt kunt laten aansluiten bij het beoogde publiek. Dat doen we aan de hand van de termen ethos, pathos en logos.

Onze oprichters Stefan de Bruijn en Frits Huffnagel geven je in deze video alvast 3 tips voor een effectieve presentatie.

 

Presentatietraining volgen

Bij Castro hebben we veel ervaring met presenteren en presentatietrainingen. Castro oprichters Stefan de Bruijn en Frits Huffnagel hebben beiden veel ervaring als presentator. Bij Castro Communicatie zetten zij hun ervaring nu in door het verzorgen van presentatietrainingen voor verschillende bedrijven en organisaties. Graag zetten ze hun kennis ook in om jou of jouw bedrijf of organisatie te helpen met een presentatietraining. Soms worden die trainingen individueel gegeven, bijvoorbeeld voor een directeur of bestuurder, en soms een groepsverband (met meerdere collega’s). Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Wij staan voor je klaar!

Bel of mail ons.

Training presenteren bijwonen

Heb je interesse in een training presenteren? Of zou je meer informatie willen? Neem dan contact op met ons. We vertellen je graag over onze presentatietrainingen. Ook kun je (crisis)communicatie- en mediatrainingen volgen bij Castro Communicatie. Kom gerust eens langs bij ons kantoor in de binnenstad van Amsterdam om kennis te maken. Bel ons op 06 – 104 66 828 of mail naar castro@castrocommunicatie.nl voor het maken van een afspraak.

Heldere communicatie

Je doelgroep echt bereiken

Castro Communicatie helpt je het juiste verhaal voor mens, merk en maatschappij onder de aandacht te brengen.

Lobby

Lobby met resultaat

Geen dikke lobbystrategieën en geen geouwehoer. Concreet aan de slag, met een heldere boodschap voor politici, bestuurders en ambtenaren.

Citymarketing

Effectieve citymarketing

Elke gemeente of regio heeft een uniek eigen verhaal. Bewoners, ondernemers en bezoekers staan daarbij centraal. Castro zet dat verhaal graag op de kaart.