Online zichtbaarheid vergroten

Online zichtbaarheid vergroten

Met de komst van internet is de concurrentie voor veel bedrijven en instellingen vergroot. Consumenten kunnen eenvoudig overal ter wereld producten kopen en diensten afnemen. Ook maakt internet het eenvoudiger om die aan te bieden en is de drempel voor de toetreding van nieuwe concurrenten in veel gevallen lager geworden. Met een uithangbord en een advertentie in een lokale krant redden vrijwel alle bedrijven het tegenwoordig niet meer. Wanneer iemand bijvoorbeeld een lekke band krijgt, dan kijken ze online meteen waar de dichtstbijzijnde fietsenmaker is. Online zichtbaar zijn is van groot belang, ook voor bedrijven die zelf geen online diensten aanbieden. Castro Communicatie is de ideale adviseur om jouw online zichtbaarheid te vergroten.

 

Castro als jouw adviesbureau om online zichtbaarheid te vergroten

Castro Communicatie bestaat sinds 2019 en heeft al vele bedrijven en overheden geholpen met het verbeteren van de communicatie en het bereiken van de doelgroep. Beide oprichters hadden ook al een schat aan ervaring voordat ze de krachten bundelden door Castro Communicatie op te richten. Castro Communicatie kan als adviseur jouw online zichtbaarheid vergroten door concrete oplossingen aan te reiken. Bij Castro zijn wij niet van het geouwehoer, dus verwacht geen dikke rapporten die uiteindelijk stof liggen te vergaren in een la. Wij houden van actie en meetbare resultaten. Door het enorme aanbod van mediakanalen is het van belang de juiste kanalen in te zetten om jouw doelgroep te bereiken. Ook de vorm van jouw boodschap zorgt voor de mate van succes. Iedereen krijgt tegenwoordig een enorme hoeveelheid informatie te verwerken waardoor het lastig is de aandacht vast te houden. Wanneer je die weet te trekken, dien je daar ook optimaal gebruik van te maken. Castro kan jou helpen met het maken van de juiste keuzes om jouw online zichtbaarheid te vergroten.

Wij staan voor je klaar!

Bel of mail ons.

Afspraak maken met Castro Communicatie

Benieuwd hoe Castro als adviesbureau jouw online zichtbaarheid kan vergroten? Neem dan eens contact op voor een kennismakingsgesprek. Je bent welkom op ons kantoor in Amsterdam maar we kunnen ook bij jou langskomen. We hebben al vele verschillende opdrachtgevers geholpen, van stichtingen tot beursgenoteerde bedrijven en zetten onze kennis ook graag voor jou in. Bel voor een afspraak met 06 – 104 66 828 of mail naar castro@castrocommunicatie.nl

Heldere communicatie

Je doelgroep echt bereiken

Castro Communicatie helpt je het juiste verhaal voor mens, merk en maatschappij onder de aandacht te brengen.

Lobby

Lobby met resultaat

Geen dikke lobbystrategieën en geen geouwehoer. Concreet aan de slag, met een heldere boodschap voor politici, bestuurders en ambtenaren.

Citymarketing

Effectieve citymarketing

Elke gemeente of regio heeft een uniek eigen verhaal. Bewoners, ondernemers en bezoekers staan daarbij centraal. Castro zet dat verhaal graag op de kaart.