Nieuws

01-06-2020

Castro Communicatie blijft groeien

Communicatiebureau Castro groeit, ondanks Corona, stevig door. Vanaf 1 juni versterkt Jony de Jong (1983) daarom het team van Castro. Jony was zo’n tien jaar redacteur, verslaggever en eindredacteur bij Omroep West. Zij gaat zich bij Castro vooral bezighouden met media-advies en -begeleiding voor de opdrachtgevers van Castro.

Castro Communicatie is op 1 januari 2019 opgericht door Frits Huffnagel en Stefan de Bruijn. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam. Stefan de Bruijn: “Vorig jaar zijn we de vrolijke revolutie in communicatieland met z’n tweeën begonnen. Inmiddels werken we met vier personen fulltime, een aantal vaste zzp’ers en vaste bureaus op het gebied van websites, videos en social media. We zijn er trots op dat de groei doorzet. Door Corona zien we dat er een nog grotere behoefte is aan communicatieadvies- en ondersteuning. Niet in de laatste plaats op het gebied van digitale communicatie. Het is geweldig dat we na iets meer dan een jaar al voor meer dan 20 opdrachtgevers werken.”

Frits Huffnagel: “We zijn heel blij dat Jony ons team komt versterken. Ik heb zelf jarenlang met haar bij Omroep West gewerkt. Ze past uitstekend bij Castro: onafhankelijk, helder en vrolijk. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met Jony nog meer bedrijven, organisaties en overheden goed kunnen helpen met hun communicatie, lobby en citymarketing.”