Mediabegeleiding

Effectief inzetten van media

Als bedrijf of instelling heb je tegenwoordig vaak een overvloed aan communicatiekanalen tot je beschikking, zowel offline als online. Soms willen bedrijven overal zichtbaar zijn en gaat dat ten koste van de kwaliteit. Uiteindelijk behalen ze dan via geen enkel kanaal het gewenste rendement. Focus is belangrijk. Als organisatie moet je weten welke mediakanalen je dient in te zetten om een bepaalde doelgroep te bereiken en in welke vorm je dat doet. Castro Communicatie helpt bedrijven en organisaties met begeleiding in mediagebruik zodat zij de juiste kanalen op effectieve wijze in weten zetten om meetbare resultaten te behalen.

Social media begeleiding

Castro verzorgt mediabegeleiding op verschillende vlakken waaronder ook sociale media. Hoewel veel bedrijven het belang van sociale media inzien, wordt het vaak niet ten volle benut. Soms denken bedrijven of organisaties dat social media niet voor hun product of dienst werkt, terwijl het probleem is dat het medium niet op de juiste wijze wordt ingezet. Castro Communicatie heeft veel ervaring met sociale media en kent de mogelijkheden en de vele valkuilen die het biedt. Wij hebben al vele bedrijven geholpen met sociale media begeleiding. Je hoeft van ons daarbij geen dikke rapporten te verwachten; wij houden van aanpakken en meetbare resultaten.

Wij staan voor je klaar!

Bel of mail ons.

Begeleiding mediagebruik door Castro Communicatie

Wil jij ook resultaat behalen door de inzet van (social) media? Met onze mediabegeleiding behaal jij de gewenste communicatiedoelen en blijf je je concurrenten voor. Ook al bestaan we sinds 2019, we hebben daarvoor ook enorm veel ervaring opgedaan met de inzet van media voor bedrijven en instellingen. We kunnen bij jou langskomen om de mogelijkheden van mediabegeleiding te bespreken of kom eens langs op ons kantoor in de binnenstad van Amsterdam. Bel ons op 06 – 104 66 828 of mail naar castro@castrocommunicatie.nl om een afspraak te maken.

Heldere communicatie

Je doelgroep echt bereiken

Castro Communicatie helpt je het juiste verhaal voor mens, merk en maatschappij onder de aandacht te brengen.

Lobby

Lobby met resultaat

Geen dikke lobbystrategieën en geen geouwehoer. Concreet aan de slag, met een heldere boodschap voor politici, bestuurders en ambtenaren.

Citymarketing

Effectieve citymarketing

Elke gemeente of regio heeft een uniek eigen verhaal. Bewoners, ondernemers en bezoekers staan daarbij centraal. Castro zet dat verhaal graag op de kaart.