Media training Amsterdam

Communicatiebureau mediatraining in Amsterdam

Verbeter jouw communicatievaardigheden met een mediatraining in Amsterdam van Castro Communicatie. Bij Castro hebben we veel ervaring met de media en weten we op welke wijze je jouw verhaal overtuigend kunt overbrengen. Bij Castro richten we ons vooral op een optimistische boodschap, want die laat zich het beste overbrengen. De ontvanger zal daar niet altijd direct in meegaan. Door onze mediatraining in Amsterdam leren we je hoe je daar mee om kunt gaan en je toch jouw verhaal op een krachtige wijze aan het voetlicht brengt.

Beslagen ten ijs komen

Tijdens de mediatrainingen in Amsterdam door Castro Communicatie kijken we naar de inhoud van jouw boodschap en hoe we die in een passende vorm kunnen gieten, waardoor deze beter wordt opgenomen door de ontvanger. Zijn de inhoud en vorm bepaald dan trainen we je hoe je dat verhaal het beste over kunt brengen op de doelgroep. We doen dit aan de hand van ethos, pathos en logos. Ook bespreken we welke tegenwerping je mogelijk kunt verwachten en hoe je daarmee om kunt gaan. Je krijgt van ons veel moeilijke vragen. Die kun je immers maar beter in een training alvast hebben geoefend.

Door het volgen van onze mediatraining in Amsterdam ben je in staat om jouw verhaal op een heldere en overtuigende wijze over te brengen en ben je goed voorbereid op mogelijke kritische ondervragingen door journalisten.

Wij staan voor je klaar!

Bel of mail ons.

Afspraak maken voor mediatrainingen in Amsterdam van Castro

Castro Communicatie bestaat sinds 2019, maar heeft daarvoor al veel ervaring opgedaan met en in de media. Als communicatiebureau bieden we mediatraining in Amsterdam om die kennis ook met jou te delen. Neem contact op voor meer informatie over onze mediatraining in Amsterdam. Bel met 06 – 104 66 828 of mail naar castro@castrocommunicatie.nl

Heldere communicatie

Je doelgroep echt bereiken

Castro Communicatie helpt je het juiste verhaal voor mens, merk en maatschappij onder de aandacht te brengen.

Lobby

Lobby met resultaat

Geen dikke lobbystrategieën en geen geouwehoer. Concreet aan de slag, met een heldere boodschap voor politici, bestuurders en ambtenaren.

Citymarketing

Effectieve citymarketing

Elke gemeente of regio heeft een uniek eigen verhaal. Bewoners, ondernemers en bezoekers staan daarbij centraal. Castro zet dat verhaal graag op de kaart.