Gebiedsmarketing

Gebiedsmarketing

Bij gebiedsmarketing of citymarketing gaat het om de bewoners, bedrijven en bezoekers die het gebied een bepaald karakter geven. Door branding is elk gebied ook figuurlijk op de kaart zetten. Of het nu de bedoeling is om toekomstige bewoners voor een nieuwe woonwijk te trekken of retailers voor een winkelcentrum; als adviseur gebiedsmarketing helpt Castro Communicatie jouw doelen te behalen. Het maakt daarbij niet uit of het om een grote stad of gebied gaat of een wijk of bijvoorbeeld een eiland (je kunt ons ook regelmatig in het zonnige deel van ons Koninkrijk als adviseur vinden).

 

Gebiedsmarketing advies

Bij gebiedsmarketing zijn er altijd meerdere partijen betrokken met elk hun eigen wensen en eisen. Het is daarom belangrijk om draagvlak te creëren en ervoor te zorgen dat er een gezamenlijke aanpak is om de doelen te bereiken. Er zijn binnen dit traject daarom verschillende gesprekken nodig met de betrokkenen, zodat er een goed beeld kan worden gevormd van de positieve punten van een gebied waarin men zich kan vinden. Als gebiedsmarketing adviseur kan Castro daarin faciliteren. Wij hebben veel ervaring met city- en gebiedsmarketing, denk bijvoorbeeld aan I amsterdam. We richten ons op een optimistisch verhaal dat we uitwerken in een uitvoeringsplan. De nadruk ligt daarbij op concreet resultaat. Wij zijn namelijk niet van de dikke rapporten maar van de actie. We helpen je met alle online en/of offline middelen om het gebied op aantrekkelijke wijze te presenteren aan de beoogde doelgroepen.

Bekijk hier alvast drie tips over gebiedsmarketing:

Wij staan voor je klaar!

Bel of mail ons.

Castro Communicatie als jouw adviseur gebiedsmarketing

Hoewel Castro Communicatie sinds 2019 bestaat, hebben we daarvoor ook al heel veel ervaring opgebouwd in onder andere city- en gebiedsmarketing. Elk gebied heeft een aantrekkingskracht die wij op effectieve wijze aan het voetlicht kunnen brengen. Neem eens contact op voor een kennismakingsgesprekje om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan bij ons in Amsterdam of bij jou zodat we meteen een eerste indruk van het gebied kunnen krijgen. Bel ons op 06 – 104 66 828 of mail naar castro@castrocommunicatie.nl om een afspraak te maken.

Heldere communicatie

Je doelgroep echt bereiken

Castro Communicatie helpt je het juiste verhaal voor mens, merk en maatschappij onder de aandacht te brengen.

Lobby

Lobby met resultaat

Geen dikke lobbystrategieën en geen geouwehoer. Concreet aan de slag, met een heldere boodschap voor politici, bestuurders en ambtenaren.

Citymarketing

Effectieve citymarketing

Elke gemeente of regio heeft een uniek eigen verhaal. Bewoners, ondernemers en bezoekers staan daarbij centraal. Castro zet dat verhaal graag op de kaart.