Crisiscommunicatie

Crisiscommunicatie

Als organisatie, instelling of gemeente kun je altijd te maken krijgen met crisiscommunicatie. Een crisis zie je vaak niet ver van tevoren aankomen, anders had je het wellicht nog kunnen voorkomen. Een protocol opstellen wanneer de crisis al in volle gang is, is niet ideaal, maar toch vaak realiteit. Een ervaren crisiscommunicatie adviseur van Castro Communicatie begeleidt je tijdens zo’n (onverwachte) crisis. De manier waarop je communiceert met consumenten, medewerkers, stakeholders of bevolking is ten tijde van een crisis belangrijker dan ooit. Fouten kunnen hard worden afgestraft en de situatie verergeren. Zorg daarom dat je de juiste keuzes maakt op basis van crisiscommunicatie advies van Castro communicatie.

 

Crisiscommunicatie advies op maat

Castro Communicatie bestaat sinds 2019, maar ons ervaren adviseurs hebben al vele jaren ervaring opgedaan voordat ons communicatiebureau werd opgericht. We kunnen o.a. mediatrainingen verzorgen, hebben ervaring met lobbyen en citymarketing en helpen je ook als crisiscommunicatie adviseur met alles wat daarbij komt kijken. Voor verschillende organisaties en verschillende scenario’s is maatwerk nodig. Wie in vervoering raakt van dikke rapporten moet echter niet bij ons zijn. Wij zijn niet van geouwehoer, maar van aanpakken, vooral in crisistijd. Concrete en meetbare oplossingen; daar draait het bij Castro Communicatie om.. Wij werken zowel voor stichtingen als beursgenoteerde bedrijven en kunnen snel schakelen. We richten ons op een heldere boodschap voor jouw doelgroep, ook wanneer het je als organisatie even tegenzit.

Wij staan voor je klaar!

Bel of mail ons.

Ondersteuning bij crisiscommunicatie door Castro

Ben je benieuwd wat Castro Communicatie voor jou kan betekenen? We maken graag eens kennis. We kunnen bij jou langskomen op kantoor maar je bent uiteraard ook bij ons welkom in de binnenstad van Amsterdam. Bel of mail even voor een afspraak. Bellen kan met 06 – 104 66 828 of mail naar castro@castrocommunicatie.nl

Heldere communicatie

Je doelgroep echt bereiken

Castro Communicatie helpt je het juiste verhaal voor mens, merk en maatschappij onder de aandacht te brengen.

Lobby

Lobby met resultaat

Geen dikke lobbystrategieën en geen geouwehoer. Concreet aan de slag, met een heldere boodschap voor politici, bestuurders en ambtenaren.

Citymarketing

Effectieve citymarketing

Elke gemeente of regio heeft een uniek eigen verhaal. Bewoners, ondernemers en bezoekers staan daarbij centraal. Castro zet dat verhaal graag op de kaart.