Communicatiestrategie

Het belang van een communicatiestrategie

Aandacht trekken is niet zo moeilijk, aandacht behouden en je boodschap effectief overbrengen is dat wel. Daarom is communicatie zonder een doordachte strategie bij voorbaat gedoemd om te mislukken. Niet alleen wordt je doelgroep overladen met prikkels, de tijd die zij beschikbaar hebben om naar je boodschap te luisteren is erg beperkt. Door een effectieve communicatiestrategie behaal je maximaal resultaat. Als communicatiestrategie adviesbureau helpt Castro Communicatie jouw communicatiestrategie te verbeteren. Van stichtingen tot beursgenoteerde bedrijven; een effectieve communicatiestrategie zorgt ervoor dat je in de strijd om de aandacht van je doelgroep jouw concurrenten voor blijft.

 

Castro Communicatie voor een effectieve communicatiestrategie

Bedrijven en organisaties hebben vaak te maken met verschillende doelgroepen die via verschillende communicatiekanalen bereikt kunnen worden. Niet alleen het kanaal verschilt, ook de wijze waarop je hen bereikt is anders. De toon van je verhaal, de vorm en zelfs het tijdstip kunnen een groot effect hebben op de wijze waarop jouw verhaal op de doelgroep overkomt. Castro Communicatie heeft als communicatiestrategie adviesbureau al vele bedrijven en organisatie geholpen om hun communicatiestrategie te verbeteren, met meetbare successen. We zijn niet van de dikke rapporten die er misschien imposant uitzien maar uiteindelijk weinig om het lijf hebben. Ook in onze communicatie naar jou toe zijn we graag effectief en helder. Daarbij zijn we niet van geouwehoer, maar van de actie. Wij zorgen ervoor dat je met concrete oplossingen resultaat behaalt.

Wij staan voor je klaar!

Bel of mail ons.

Ook jouw communicatiestrategie verbeteren? Maak een afspraak!

Castro Communicatie bestaat sinds 2019. Aan ons korte bestaan gaan vele jaren ervaring vooraf. Door deze ervaring hebben we gezien hoe het anders kan. Graag zetten we onze kennis en ervaring ook in om jouw doelgroep op een effectieve wijze te bereiken. Of je nu je huidige doelgroep beter wilt binden aan je merk of juist je bereik wilt vergroten; met een doordacht communicatiestrategie behalen wij het gewenste resultaat. We maken graag eens kennis bij ons in Amsterdam of op jouw kantoor. Neem contact op om een afspraak te maken via 06 – 104 66 828 of mail naar castro@castrocommunicatie.nl

Heldere communicatie

Je doelgroep echt bereiken

Castro Communicatie helpt je het juiste verhaal voor mens, merk en maatschappij onder de aandacht te brengen.

Lobby

Lobby met resultaat

Geen dikke lobbystrategieën en geen geouwehoer. Concreet aan de slag, met een heldere boodschap voor politici, bestuurders en ambtenaren.

Citymarketing

Effectieve citymarketing

Elke gemeente of regio heeft een uniek eigen verhaal. Bewoners, ondernemers en bezoekers staan daarbij centraal. Castro zet dat verhaal graag op de kaart.