Communicatiebureau Amsterdam

Communicatiebureau in Amsterdam

Castro Communicatie is gevestigd aan de Nieuwe Herengracht in Amsterdam. Castro bestaat inmiddels drie jaar. Onze oprichters Stefan de Bruijn en Frits Huffnagel hebben veel ervaring opgedaan voordat ze in 2019 de krachten bundelden. Denk bijvoorbeeld aan I amsterdam wanneer het om citymarketing gaat en door onze ervaring als politici kunnen we je ook goed advies geven bij jouw lobby. Castro Communicatie kan je verder helpen met positionering, mediatrainingen en trainingen in (crisis)communicatie, het vergroten van je zichtbaarheid en bereik op sociale media en nog veel meer. Met Castro als jouw communicatie adviesbureau in Amsterdam weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt en je jouw concurrentiepositie versterkt.

Werkwijze Castro Communicatie

Wellicht heb je al ervaring met andere communicatiebureaus in Amsterdam en/of in de rest van Nederland en zijn de dikke rapporten die door hen zijn geschreven daar nog het bewijs van. Maar hebben die ook de verwachtingen waargemaakt met concrete oplossingen waarmee resultaat is behaald? Castro is niet van de dikke rapporten met wollig taalgebruik. Wij houden van heldere communicatie en actie. Wij besteden onze tijd liever aan het uitvoeren van doordachte strategieën die tot meetbare resultaten leiden. Snel schakelen en concrete oplossingen aandragen, dat is wat we doen. En dit hebben we dan ook al voor vele tientallen bedrijven en organisaties met succes mogen doen. Bekijk de video-testimonials van een aantal van onze opdrachtgevers op onze website. Op onze website vind je ook een whitepaper dat je een aantal tips geeft om direct je communicatie te verbeteren. Download hem hier.

Wij staan voor je klaar!

Bel of mail ons.

Kennismaking met Castro Communicatie

Schakel ook Castro Communicatie in om het juiste verhaal op de juiste manier op jouw doelgroep over te brengen. We maken graag eens kennis om te horen voor welke uitdagingen jij staat met jouw organisatie. Wij kunnen je overal in Nederland bezoeken voor een kennismakingsgesprek maar je bent natuurlijk ook welkom om ons communicatie adviesbureau in hartje Amsterdam te bezoeken. Bel even voor een afspraak met of 06 – 104 66 828 of mail naar castro@castrocommunicatie.nl

Heldere communicatie

Je doelgroep echt bereiken

Castro Communicatie helpt je het juiste verhaal voor mens, merk en maatschappij onder de aandacht te brengen.

Lobby

Lobby met resultaat

Geen dikke lobbystrategieën en geen geouwehoer. Concreet aan de slag, met een heldere boodschap voor politici, bestuurders en ambtenaren.

Citymarketing

Effectieve citymarketing

Elke gemeente of regio heeft een uniek eigen verhaal. Bewoners, ondernemers en bezoekers staan daarbij centraal. Castro zet dat verhaal graag op de kaart.