Communicatietraining

Communicatietraining

Communicatie is door training te verbeteren. Communicatie is een wisselwerking tussen zender en ontvanger. In sommige gevallen is er weinig directe feedback (bijvoorbeeld een advertorial in een magazine) en soms is die juist direct via een online conferentie of een gesprek op een fysieke locatie. In veel gevallen ben je als organisatie de zender, maar er zijn ook momenten waarbij je als ontvanger fungeert. In beide rollen is het van belang dat je de regels van het spel kent en je zelfverzekerd jouw rol professioneel vervult. Via communicatietrainingen, zoals een presentatietraining, positioneringssessie of mediatraining, kan Castro Communicatie je helpen om deze rollen te beheersen waardoor je altijd in controle blijft over de wijze waarop jij jouw verhaal wilt vertellen.

 

Communicatietrainingen via Castro Communicatie

Vaak weet je wel waar je als organisatie voor staat, maar om het ook goed over te brengen naar consumenten, stakeholders of andere partijen kan toch een grote uitdaging vormen. Met een training in communicatie word je niet alleen bewust hoe jij het beste jouw verhaal vertelt, maar ook wat je van de ontvanger van jouw boodschap kan verwachten. Vooral tijdens directe communicatie loop je het risico dat je door tijdsdruk of druk van je gesprekspartner jouw verhaal niet verwoordt zoals gewenst. Door het volgen van communicatietrainingen maak je jezelf weerbaarder, waardoor je de rust behoudt om je verhaal te doen zoals jij dat voor ogen hebt. Achteraf iets herstellen is erg lastig en doet vaak afbreuk aan de geloofwaardigheid.

Wij staan voor je klaar!

Bel of mail ons.

Afspraak maken voor een communicatietraining

Wil je al een indruk krijgen welke acties jij allemaal kunt nemen om je communicatie te verbeteren? Download dan onze Castro paper Winnende Communicatie. Het biedt je een kapstok met 25 acties die je kunt ondernemen om jouw communicatie direct te verbeteren. Download de Castro papers vandaag nog. Wil je graag een training in communicatie volgen via Castro Communicatie? Of wil je meer informatie? Bel ons dan op 06 – 104 66 828 of mail naar castro@castrocommunicatie.nl

Heldere communicatie

Je doelgroep echt bereiken

Castro Communicatie helpt je het juiste verhaal voor mens, merk en maatschappij onder de aandacht te brengen.

Lobby

Lobby met resultaat

Geen dikke lobbystrategieën en geen geouwehoer. Concreet aan de slag, met een heldere boodschap voor politici, bestuurders en ambtenaren.

Citymarketing

Effectieve citymarketing

Elke gemeente of regio heeft een uniek eigen verhaal. Bewoners, ondernemers en bezoekers staan daarbij centraal. Castro zet dat verhaal graag op de kaart.