Communicatie training Amsterdam

Communicatietraining Amsterdam

Bij Castro Communicatie helpen we organisaties en instellingen met het verbeteren van hun communicatie. Dat kan op het vlak zijn van citymarketing, lobby, naamsbekendheid verhogen, mediaproducties verzorgen, positionering maar wij bieden ook trainingen. Zo kun je bij ons terecht voor communicatietrainingen in Amsterdam. Je verhaal van A tot Z kennen is niet hetzelfde als je verhaal ook succesvol over weten te brengen op een ander. Naast de inhoud gaat het ook om de vorm, de toon, het communicatiekanaal en de ontvanger. Door al deze variabelen perfect op elkaar af te stemmen, kun je je boodschap helder en krachtig overbrengen. De communicatietrainingen van Castro kunnen je daarbij helpen.

Communicatietraining Amsterdam bij Castro Communicatie

Bij de trainingen gaan we na wat de inhoud van je verhaal is en hoe je die kunt aanpassen op de ontvanger en op welke wijze die vervolgens het beste is over te brengen. Het klinkt misschien eenvoudig maar in de praktijk gaat het toch vaak verkeerd. Vertel jij je verhaal niet met overtuiging en ben je snel van je voetstuik gebracht wanneer je kritiek krijgt, dan kan dat de geloofwaardigheid aantasten, ook al klopt de inhoud. Met communicatietrainingen en advies kan Castro jou helpen om jouw verhaal krachtig en met overtuiging over te brengen op de ontvanger.

Wij staan voor je klaar!

Bel of mail ons.

Castro communicatietraining in Amsterdam

Wil jij jouw communicatie ook naar een hoger niveau brengen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze communicatietrainingen in Amsterdam. Ook wanneer je onze kennis en ervaring wilt inzetten om de concurrentiepositie van jouw organisatie te verbeteren op het gebied van communicatie is dat uiteraard mogelijk. We komen graag eens kennismaken, of kom langs op ons kantoor. Voor een afspraak voor een communicatietraining in Amsterdam of kennismakingsgesprek kun je bellen met 06 – 104 66 828 of mail naar castro@castrocommunicatie.nl

Heldere communicatie

Je doelgroep echt bereiken

Castro Communicatie helpt je het juiste verhaal voor mens, merk en maatschappij onder de aandacht te brengen.

Lobby

Lobby met resultaat

Geen dikke lobbystrategieën en geen geouwehoer. Concreet aan de slag, met een heldere boodschap voor politici, bestuurders en ambtenaren.

Citymarketing

Effectieve citymarketing

Elke gemeente of regio heeft een uniek eigen verhaal. Bewoners, ondernemers en bezoekers staan daarbij centraal. Castro zet dat verhaal graag op de kaart.