Communicatieadvies

Communicatieadviseur nieuwe stijl

Bij een communicatieadviseur denk je misschien al snel aan dikke rapporten, wollige woorden en veel kosten met relatief weinig resultaat. Bij Castro Communicatie hebben we tientallen jaren ervaring en weten we hoe het anders kan. Bij ons dus geen geouwehoer. Wij gaan direct aan de slag om (meetbare) resultaten te behalen voor jouw organisatie. We hebben deze werkwijze al voor meer dan 40 bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen succesvol mogen inzetten. Ben jij voor het behalen van je communicatiedoelen op zoek naar een communicatie adviesbureau dat jou echt verder helpt? Neem dan zeker eens contact met ons op.

 

Communicatieadvies voor elk scenario

Een bedrijf of organisatie heeft verschillende doelgroepen en stakeholders die op vele verschillende manieren te bereiken zijn. Zowel online als offline zijn er vele kanalen die ingezet kunnen worden. De inzet van de juiste kanalen, op het juiste moment en met de juiste tone of voice is daarbij van groot belang. Het gaat om het maken van de keuzes die voor jouw onderneming een verschil maken. Doet een concurrent dat beter dan jij, dan kan dat grote (negatieve) gevolgen hebben. Castro geeft jou het communicatie advies waar je daadwerkelijk profijt van hebt. Of je nu je stakeholders wilt overtuigen, je naamsbekendheid wilt vergroten of inwoners van je gemeente wilt bereiken: Castro helpt jou bij het maken van de juiste keuzes.

Wij staan voor je klaar!

Bel of mail ons.

Kennismaken met Castro Communicatie

Castro is onafhankelijk en houdt van heldere en effectieve communicatie. We zijn toegankelijk en altijd optimistisch. Vrolijk waar het kan, serieus waar het moet. Wij houden van aanpakken en doen dat met een doordacht plan, zodat we meetbare resultaten behalen. We kunnen onze ervaring ook inzetten om jouw doelen te behalen. Op onze website vind je verschillende ervaringen van organisaties en bedrijven die je al voor zijn gegaan. Graag maken we ook eens kennis met jou. Dat kan bij ons op kantoor aan de Nieuwe Herengracht in de binnenstad van Amsterdam. We kunnen ook bij jou langskomen om de mogelijkheden van ons communicatie adviesbureau voor jouw organisatie te bespreken. Bel ons vandaag nog voor een afspraak op 06 – 104 66 828 of mail naar castro@castrocommunicatie.nl

Heldere communicatie

Je doelgroep echt bereiken

Castro Communicatie helpt je het juiste verhaal voor mens, merk en maatschappij onder de aandacht te brengen.

Lobby

Lobby met resultaat

Geen dikke lobbystrategieën en geen geouwehoer. Concreet aan de slag, met een heldere boodschap voor politici, bestuurders en ambtenaren.

Citymarketing

Effectieve citymarketing

Elke gemeente of regio heeft een uniek eigen verhaal. Bewoners, ondernemers en bezoekers staan daarbij centraal. Castro zet dat verhaal graag op de kaart.