City branding

City branding

Branding is niet alleen iets voor bedrijven. City branding of citymarketing is tegenwoordig ook een populaire manier om een stad, wijk, winkelcentrum of ander gebied onder de aandacht te brengen. Wil jij de aantrekkelijkheid van een bepaald gebied vergroten voor een bepaalde doelgroep? Castro Communicatie heeft de kennis en ervaring in huis om jou te ondersteunen met concreet citybranding advies.

Castro Communicatie bestaat sinds 2019 en heeft daarvoor al veel ervaring opgedaan op het gebied van city branding, denk bijvoorbeeld aan I amsterdam. Wist je al dat Castro is vernoemd naar Castro district in San Francisco, dat een herkenbaar profiel heeft als een van de meest vrije, liberale gebieden in de Verenigde Staten?

 

Citybranding advies

Net als bij de branding van een bedrijf, ga je bij city branding uit van de onderscheidende factoren die voor de beoogde doelgroep van belang zijn. We zorgen ervoor dat die voordelen van een gebied direct herkenbaar zijn via city branding. Hierbij spelen de drie b’s een grote rol: bezoekers, bedrijven en vooral de bewoners. Zij geven de stad haar karakter en door het maken van de juiste keuzes kan het positieve gevoel dat zij hebben ook succesvol over worden overgebracht op de doelgroep. Of dat nu toekomstige bewoners, bedrijven of toeristen zijn. Met Castro als jouw citybranding adviesbureau bereik je jouw doelgroep beter door onze uitgebreide ervaring met city marketing. We stellen samen met de betrokken partijen een strategie op waarin het imago wordt vastgelegd en de manieren waarop we dit imago aan de man brengen. We zijn daarbij niet van de dikke rapporten, maar van concrete oplossingen met meetbare resultaten.

Wij staan voor je klaar!

Bel of mail ons.

Castro Communicatie als jouw citybranding adviesbureau

Castro heeft op het gebied van gebiedsmarketing de nodige ervaring en geeft je gedegen advies hoe het gebied, de regio of gemeente het beste op de kaart kan worden gezet. We bieden ook de ondersteuning die nodig is voor het uitvoeren van de citymarketing strategie. Neem eens contact op voor een kennismakingsgesprek om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen. Bel voor een afspraak met 06 – 104 66 828 of mail naar castro@castrocommunicatie.nl

Heldere communicatie

Je doelgroep echt bereiken

Castro Communicatie helpt je het juiste verhaal voor mens, merk en maatschappij onder de aandacht te brengen.

Lobby

Lobby met resultaat

Geen dikke lobbystrategieën en geen geouwehoer. Concreet aan de slag, met een heldere boodschap voor politici, bestuurders en ambtenaren.

Citymarketing

Effectieve citymarketing

Elke gemeente of regio heeft een uniek eigen verhaal. Bewoners, ondernemers en bezoekers staan daarbij centraal. Castro zet dat verhaal graag op de kaart.