Bedrijfscommunicatie

Bedrijfscommunicatie

Communicatie is voor een bedrijf altijd al van levensbelang geweest. Tegenwoordig zijn er vele verschillende communicatiekanalen beschikbaar waar een bedrijf gebruik van kan maken, zowel online als offline. Elk kanaal verlangt een andere manier van communiceren. Niet elk communicatiekanaal is per definitie geschikt om de doelgroep van jouw bedrijf of organisatie te bereiken. Met de vele mogelijkheden komen dus ook vele keuzes. Het is van belang dat jij die keuzes beter maakt dan je concurrenten. Om jouw bedrijfscommunicatie te verbeteren, schakel je de hulp in van Castro Communicatie. Met de inzet van onze kennis en ervaring blijf jij je concurrenten altijd voor.

 

Externe bedrijfscommunicatie via Castro Communicatie

Castro Communicatie is nog een relatief jonge onderneming, maar ons team heeft een schat aan ervaring. Wij hebben de afgelopen jaren meer dan 40 verschillende bedrijven en organisaties (en overheidsinstellingen) geholpen om hun bedrijfscommunicatie te verbeteren. Castro helpt je om het juiste verhaal te laten overkomen bij jouw doelgroep. Ook kunnen we je helpen met het vergroten van je naamsbekendheid, (online) bijeenkomsten, podcasts, adverteren op social media, videoproducties en nog veel meer. Op wat voor vlak we je ook ondersteunen; we zijn altijd duidelijk, direct en resultaatgericht. Geen geouwehoer en dikke rapporten, maar directe actie met heldere communicatie en een meetbaar resultaat.

Wij staan voor je klaar!

Bel of mail ons.

Contact opnemen met Castro Communicatie

Castro is altijd optimistisch en vrolijk en nuchter en serieus waar nodig. We hebben tientallen jaren ervaring met bedrijfscommunicatie die we graag inzetten om jouw communicatiedoelen te behalen. Ook voor gebiedsmarketing en lobby kun je bij ons terecht. Op onze website kun je de ervaringen van enkele van onze opdrachtgevers bekijken in de vorm van een videoboodschap. We maken ook graag eens kennis met jou om de mogelijkheden voor de externe communicatie van jouw organisatie te bespreken. Dat kan bij ons op kantoor in de binnenstad van Amsterdam of we komen bij jou langs wanneer het je schikt. Bel voor een afspraak met 06 – 104 66 828 of mail naar castro@castrocommunicatie.nl

Heldere communicatie

Je doelgroep echt bereiken

Castro Communicatie helpt je het juiste verhaal voor mens, merk en maatschappij onder de aandacht te brengen.

Lobby

Lobby met resultaat

Geen dikke lobbystrategieën en geen geouwehoer. Concreet aan de slag, met een heldere boodschap voor politici, bestuurders en ambtenaren.

Citymarketing

Effectieve citymarketing

Elke gemeente of regio heeft een uniek eigen verhaal. Bewoners, ondernemers en bezoekers staan daarbij centraal. Castro zet dat verhaal graag op de kaart.