Bedrijfsbranding

Bedrijfsbranding

Bij het zien van bepaalde bedrijfslogo’s of het horen van een bedrijfsnaam, roept dat direct verschillende positieve associaties op. Het voordeel is dat deze bedrijven niet continu meer hoeven uit te leggen waar ze voor staan maar dat het direct een hopelijk positieve emotie oproept. Deze bedrijven kunnen daarbij dan ook veel sneller op het vertrouwen van de doelgroep rekenen omdat ze je direct herkennen en weten wat ze van je kunnen verwachten. Dit lukt niet van de een op de andere dag. Vaak is hier (heel) goed over nagedacht en worden er continu consequente keuzes gemaakt om het imago op te bouwen. Voor bedrijfsbranding advies voor jouw bedrijf of organisatie kun je terecht bij Castro Communicatie. We zetten onze kennis en ervaring graag in voor jouw bedrijfsbranding, zodat je een grotere herkenbaarheid geniet.

 

Castro als bedrijfsbranding adviesbureau

Bedrijfsbranding en positionering is een van de vlakken waarbij wij onze opdrachtgevers ondersteunen. Daarbij overladen wij ze niet met dikke rapporteren of geouwehoer. Wij houden van aanpakken en dragen concrete oplossingen aan waarmee meetbare resultaten behaald worden. Tegenwoordig zijn er heel veel mediakanalen waarop je jouw imago kunt versterken. Het is daarbij van belang dat je de doelgroep bereikt door het juiste kanaal en de juiste vorm voor jouw bedrijfsbranding te kiezen. Maak je echter de verkeerde keuzes dan kan dat jouw imago juist negatief beïnvloeden. Castro helpt je met de positionering van je merk en het succesvol realiseren ervan met de inzet van verschillende online of offline kanalen.

Wij staan voor je klaar!

Bel of mail ons.

Afspraak maken voor bedrijfsbranding advies

Castro Communicatie bestaat sinds 2019 en heeft al veel langer ervaring op het gebied van bedrijfsbranding advies. Castro heeft al vele bedrijven en overheden geholpen met het verbeteren van hun communicatie. Kies je voor Castro als jouw bedrijfsbranding adviesbureau dan profiteer je van onze jarenlange ervaring en unieke visie die tot mooie resultaten hebben geleid voor onze opdrachtgevers. Neem ook contact met ons op voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Amsterdam of bij jou om de mogelijkheden te bespreken. Bel voor een afspraak met 06 – 104 66 828 of mail naar castro@castrocommunicatie.nl